< #

sopimusehdot konan gym


1. JÄSENYYS/ASIAKKUUS
Konan Gym palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä, jäseneksi pystyy liittymään, lataamalla sovellus (konan gym) sekä rekisteröitymällä. Sen jälkeen sovelluksen kautta verkkokauppaan, valitsemaan sopiva jäsenyys. Tai täyttämällä liittymislomake verkkosivuillamme. Lomakkeesta valitaan itselle sopivin jäsenyysmaksu, joko toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, yksittäinen irtokuukausi tai määräaikainen jäsenyys. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 15v. Jäseneksi pääsee maksamalla kuukausimaksun Konan Gymin verkkokaupassa, riippuen minkä jäsenyyden on valinnut. Jäsenyys/asiakkuus alkaa ostopäivästä.


Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin käyttö aukiolojen mukaan mutta laiteopastus ja personal trainer-palvelut eivät sisälly hintaan ellei toisin ole mainittu.


Jäsenen tulee ilmoittaa Konan Gymille nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Konan Gymillä esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että Konan Gymilla ei ole henkilökuntaa aina paikalla. (kameravalvonta 24/7) Toimii mobiilisovelluksella 24/7. Konan Gym ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan. Konan Gymin omaisuuden tahallinen vahingoittaminen on kiellettyä. Vahingon korvaamisen lisäksi toistuvissa tapaukissa jäsenyys perutaan kokonaan.

​​​​​​​
2. JÄSENYYDET/ASIAKKUUDET
Kaikki jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassaolevia, pois lukien määräaikainen 12 kuukautta, 10xkortit, jotka ovat voimassa 3 kuukautta, kertamaksu ja yksittäinen irtokuukausi.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys on e-laskusopimus. Yksilöivänä tietona, tunnisteena toimii asiakasnumero, jonka saat saat ensimmäiseltä kuukausilaskulta, joka tulee sähköpostiisi. (oikealla yläkulmassa). Sen jälkeen aktivoit verkkopankissasi e-laskutuksen. Liitä automaattinen maksaminen. (laskuttaja Konan Gym Kuntomestarit Oy).


Kaikki jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla , irtisanominen tapahtuu sähköpostilla konan@konangym.fi. Ilmoituksessa tulee mainita irtisanomispäivä sekä syy irtisanoutumiselle. Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on yksi kuukausi.


Ensimmäinen maksu on yhden kuukauden jakso sekä liittymismaksu. Lyhyin mahdollinen jäsenyysaika on kaksi kuukautta. Määräaikaisen jäsenyyden irtisanominen kesken kauden ei ole mahdollista. Määräaikaisen jäsenyyden voi uusia, lopettaa tai vaihtaa toistaiseksi voimassaolevaksi kun määräaika tulee täyteen. Jäsenyyksiä ei voi tauottaa. Määräaikainen/toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden päättymisen jälkeen maksetaan liittymismaksu uuden tilauksen/sopimuksen yhteydessä.​​​​​​​

3. JÄSENMAKSUT
Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan. Mikäli kuntosalin käytöstä sovittu maksu ei tapahdu siten kuin maksuehdot edellyttävät, jäsenen kulkuoikeus jäädytetään, kunnes maksu tapahtuu.


Konan Gymillä on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Konan Gym voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.


Konan Gymillä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli asiakas rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Konan Gymillä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.


4. MOBIILISOVELLUS/KULKUTUNNISTE
Mobiilisovellus/kulkutunniste on henkilökohtainen. Mobiilisovellus/kulkutunniste on oltava aina mukana tultaessa salille eikä sillä saa päästään ketään muita salille. Lasten (alle 15v.) tuominen kuntosalitiloihin on kielletty. Konan Gymillä ei ole erillistä lastenvalvontaa/lapsinurkkausta. Kulkutunnisteen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava osoitteeseen: konan@konangym.fi

Jokaisen kuntosalikävijän tulee turvallisuussyistä kirjautua sisään kuntosalille käyttämällä mobiilisovellusta, ala -ja yläovi. Kulkutunnistetta/lätkää näytetään lukijaan. Mikäli mobiilisovellusta/kulkutunnistetta käyttää joku muu henkilö tai sitä muulla tavoin käytetään väärin, eikä sen katoamisesta ole ilmoitettu konan@konangym.fi, seuraa siitä sopimussakko 100eur/käynti. Kameravalvonta 24/7. Lisäksi tämä johtaa sopimuksen purkamiseen.


Konan Gym pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Konan Gymillä on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Konan Gymin verkkosivuilta. Mikäli Konan Gym joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden, tappiollisen liiketoiminnan, konkurssin tai valtion asettamien rajoitteiden takia, Konan Gym ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisia etukäteen maksettuja palveluita/tuotteita. Liittymällä Konan Gymin jäseneksi hyväksyt sopimusehdot.

KUNTOSALIN KÄYTTÖOHJEITA KAIKKIEN VIIHTYMISEKSI
• Palauta painot ja välineet paikoilleen käytön jälkeen.
• Painojen heittely ja tiputtelu on kielletty.
• Harjoittele oikein, ei ryskäämällä ja riuhtomalla.
• Käytä Grippy Spray/Roll Grip magnesiumin sijasta.
• Kun pidät palautumistauon, vapauta kuntosalilaite muiden harjoittelijoiden
käyttöön.
• Älä puhu puhelimessa niin, että muut häiriintyy.
• Käytä hikipyyhettä.
• Käytä juomapulloa, jossa on korkki. (ei proteeni/palautusjuomia salin puolelle)
• Pukukaapit käytössä treenin ajan, omalla riippulukolla.
• Ulkojalkineet kenkätelineisiin.
• Sisäkenkien ja vaatteiden säilytys kuntosalitiloissa kielletty.
• Pelkillä sukilla, paljain jaloin tai ulkojalkineissa liikkuminen kuntosalilla on kielletty.
• Salilla urheillessasi käytä asianmukaista vaatetusta sekä puhtaita sisäjalkineita.
• Lasten/ulkopuolisen tuominen kuntosalitiloihin kielletty.
• Appia tai kulkulätkää käytetään aina, ala- ja yläovi kun tullaan salille, vaikka muitakin tulee samaan aikaan sisälle/ulos. (voimassa oleva kulkulupa pitää olla jokaisella) Kameravalvonta 24/7
• Kunto-ohjauksia tiloissamme saavat tehdä ainoastaan Kuntomestarit Oy:n kanssa sopimuksen tehneet Personal Trainerit.
• Jos olet epävarma laitteen oikeasta käytöstä tai liikeradastasi, varaa aika
Personal Trainer -ohjaukseemme. Tiedot löytyvät ilmoitustaululta sekä konangym.fi. Palvelemme sinua mielellämme.
Tervetuloa Konan Gymin jäseneksi/asiakkaaksi. – Onnittelemme hyvästä valinnastasi, jolla vaikutat positiiviesti terveyteesi ja koko loppuelämääsi!